BEREIDING NASI RAMES VIS

Geniet nu thuis van onze nasi rames vis en groenten

Een tafel vol met de heerlijkste Indische en Indonesische gerechten op z’n Blaauws! De nasi rames bereiden? Echt een kwestie van appeltje-eitje. De instructie inclusief serveersuggesties kan je hier rustig nalezen.

Selamat Makan!

OPTIE 1: IN DE OVEN

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Plaats alle bakjes met een rode stip op het label in de voorverwarmde oven voor 25 minuten. Haal het folie niet van de bakjes af.
  3. Alle bakjes met een blauwe stip op het label serveer je koud.
  4. Op het label kun je zien welke topping bij welk gerecht hoort. Strooi de topping over de warme gerechten zodra deze uit de oven komen.
  5. Eetsmakelijk!

OPTIE 2: IN DE MAGNETRON

  1. Neem een groot bord dat in de magnetron past.
  2. Verdeel de inhoud van de bakjes met een rode stip op het label over het bord. Op het label staat welke topping bij welk gerecht hoort. Bewaar deze en strooi de toppings nog niet over de gerechten.
  3. Dek het bord af met folie en verwarm deze in de magnetron voor 3 à 4 minuten.
  4. Alle bakjes met een blauwe stip op het label serveer je koud.
  5. Haal het bord uit de magnetron en strooi de bijbehorende toppings over de gerechten.
  6. Eetsmakelijk!

HOUDBAARHEID

Alle producten zijn 2 dagen houdbaar in de koelkast
(3-7 graden). Producten zijn thuis in te vriezen (3 maanden houdbaar). De kleine bakjes met droog waar niet in vriezen.

ALLERGENEN

NR Gerecht Allergenen
  Gado gado
  Udang peteh
  Ikan kerrie
  Tumis tempeh tahu
  Blado kentang
  Sambal goreng telor
  Peralatan makan
  Sambal manis
  Nasi putih
  Nasi goreng
NR Topping Allergenen
  Pindasaus
  Peteh crumble
  Loempia crumble
  Tempeh crumble
  Jeneverbes crumble
  Bieslook
  Pindasaus
  Casave crumble
  Rawit crumble

DINNER FAVORITES

Om thuis extra te kunnen genieten heeft Ron Blaauw samen met Armada Music een speciale Spotify playlist samengesteld! Kom alvast in de stemming met deze heerlijke lijst.