BEREIDING Rons spareribs’the original’

Geniet nu thuis van Rons beroemde boneless spareribs.

Ooit begonnen als grapje toen Ron de botjes uit de spareribs trok, maar inmiddels staat hij er om bekend en zijn ze niet meer weg te denken van de menukaart van de Gastrobar! De spareribs bereiden? Echt een kwestie van appeltje-eitje. De instructie inclusief serveersuggestie kan je hier rustig nalezen.

Eetsmakelijk!

BEREIDINGSWIJZE

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden Celcius
  2. Neem de bakjes met het rode cijfer op de labels (1 en 2). Haal het folie niet van de bakjes af.
  3. Zet de bakjes 25 minuten in de oven
  4. Haal de folie van de cowlslaw (3) en doe dit in een kommetje
  5. Neem de bakjes na 25 minuten uit de oven en haal het folie eraf
  6. Doe de aardappels in een kommetje om te serveren en de spareribs in een schaal
  7. Lak de spareribs af met het bakje BBQ lak (6) en strooi de krokante zuurkool (1)
    er overheen
  8. Serveer er de sambal manis (4) en sambal kuning (5) bij

Eet smakelijk

HOUDBAARHEID

Alle producten zijn 2 dagen houdbaar in de koelkast (3-7graden).
Producten zijn thuis in te vriezen (3 maanden houdbaar).
De bakjes met droog waar niet in vriezen.

ALLERGENEN

NR Gerecht Allergenen
1 Spareribs
2 Gebakken aardappeltjes
3 Coleslaw
4
5
6
NR Topping Allergenen
1 Krokante zuurkool
2
3
4 Sambal manis
5 Sambal kuning
6 BBQ lak

DINNER FAVORITES

Om thuis extra te kunnen genieten heeft Ron Blaauw samen met Armada Music een speciale Spotify playlist samengesteld! Kom alvast in de stemming met deze heerlijke lijst.