BEREIDING ABN AMRO FAMILIE ZOMER FESTIVAL MENU'S
Sterrenchef Ron Blaauw heeft exclusief voor het ABN AMRO Familie Zomer Festival feestelijke menu's samengesteld.
BEREIDING SNACK EN BROOD
SNACK
- Plaats de Feta crème in het taartje
- Leg de Watermeloen erbovenop.
- Maak af met de Za’tar

BROOD
Verwarm de oven op 180 graden
- Leg het brood op een rooster en bak het in 6-8 minuten goudbruin
Tip: Laat de bruine boter op kamertemperatuur komen voor het serveren

ALLERGENEN
NR | Gerecht | Allergenen |
Brood | ![]() |
|
Bruine boter | ![]() |
NR | Gerecht | Allergenen |
Tartelette | ![]() |
|
Fetta creme | ![]() |
|
Watermeloen | ||
Za'atar | ![]() |
BEREIDING VLEES MENU
PASTRAMI
- Maak een spiegeltje van de Jalepeño crème op het bord.
- Leg de pastrami netjes in het midden overlappend
- Verdeel de zoet-zure groente er speels over
- Maak af met de gepofte mais

SPARERIBS
- Leg de spareribs op een oven schaaltje en verwarm ongeveer 8 minuten op 180 graden.
- Lak de spareribs af met de lak
- Dresseer op het bord naast elkaar
- Verdeel de krokante zuurkool er overheen
- Maak van de mierikswortel een quenelle naast de spareribs

ALLERGENEN
NR | Gerecht | Allergenen |
Pastrami | ![]() ![]() |
|
Zoet zure groente | ||
Jalepeno creme | ![]() ![]() ![]() |
|
Gepofte mais |
NR | Gerecht | Allergenen |
Bbq sparerib | ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mierikswortel creme | ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zuurkool | ||
Lak | ![]() ![]() ![]() ![]() |
BEREIDING VIS MENU
GEROOKTE ZALM
- Leg de zalm met behulp van een steker in de vorm een rondje op het bord.
- Verdeel er de tapioca overheen
- Verdeel de croutons daar overheen
- Verdeel de chiffonade er overheen
- Maak af met de karnemelk dressing

RAVIOLI
- Zet de oven op 160 graden.
- Zet het bakje met de plasticfolie 25 minuten in de oven
- Schep de groente in het midden van een diep bord
- Verdeel de ravioli er overheen
- Schep de saus er overheen
- Maak af met de bosui

ALLERGENEN
NR | Gerecht | Allergenen |
Gerookte zalm | ![]() |
|
Karnemelk dressing | ![]() |
|
Honing mosterd tapioca | ![]() ![]() |
|
Spinazie chifo | ||
Croutons | ![]() |
NR | Gerecht | Allergenen |
Ravioli | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Groene curry beurre blanc | ![]() ![]() ![]() |
|
Gestoofde venkel/rode ui | ![]() ![]() |
|
Gesneden bosui |
BEREIDING VEGETARISCH MENU
BURRATA
- Leg het brood krokant in het midden van het bord
- Leg de burrata op de linker kant van het krokantje
- Schep de tomaten chutney rechts op het krokantje
- Verdeel de olie over het gerecht.

BBQ GROENE KOOL
- Zet de kool op een ovenschaaltje 6-8 minuten in de oven.
- Verdeel de komijn emulsie over de kool
- Verdeel de mosterd crunch over de kool
- Leg de kool in een bord en maak af met de dressing

ALLERGENEN
NR | Gerecht | Allergenen |
Broodkrokant | ![]() ![]() |
|
Burrata | ![]() |
|
Tomaten chutney | ||
Rabarber olie |
NR | Gerecht | Allergenen |
BBQ kool | ||
Komijn emulsie | ![]() ![]() |
|
Mosterd crunch | ![]() ![]() ![]() |
|
Dressing | ![]() ![]() |
PASTA BOLOGNESE
- Plaats het bakje met de plasticfolie in de over voor 25 minuten op 160 graden.
- Haal het bakje uit de oven en verwijder de plasticfolie.
- Schep de pasta, de saus en de gebakken paprika op een bord.

KIPPENDIJEN MET PINDA SAUS
- Plaats het bakje met de plasticfolie in de over voor 25 minuten op 160 graden.
- Haal het bakje uit de oven en verwijder de plasticfolie.
- Schep de rijst, de kip en de broccoli op een bord.

ALLERGENEN
NR | Gerecht | Allergenen |
Pasta met kaas | ![]() ![]() ![]() |
|
Bolognese saus | ![]() ![]() |
|
Gebakken paprika | ![]() |
NR | Gerecht | Allergenen |
Kip met pinda saus | ![]() ![]() |
|
Gestoomde rijst | ||
Brocoli met mantega | ![]() |
BEREIDING DESSERTS
CHOCOLADE MOELLEUX
- Zet de oven op 200 graden
- Bak het taartje in ongeveer 6-8 minuten af
- Schep de karamel saus op een plat bord
- Schep de crumble ernaast
- Zet het taartje ernaast op het bord en schep de ananas op het taartje.

TARTELETTE
- Leg de bodem in het midden van een bord.
- Schep de gele room hierin.
- Maak af met de rabarber compote

KAAS
- Leg de kazen voortijdig op het bord zodat deze op temperatuur kunnen komen.
- Zet de oven op 180 graden en verwarm het notenbrood tot deze warm is.
- Serveer de kazen met het brood met de vijgen compote.

ALLERGENEN
NR | Gerecht | Allergenen |
Chocolade moelleux | ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ananas | ![]() |
|
Caramel | ![]() |
|
Crumble | ![]() ![]() ![]() ![]() |
NR | Gerecht | Allergenen |
Tartelette | ![]() |
|
Gele room | ![]() ![]() |
|
Rabarber compote |
NR | Gerecht | Allergenen |
3 Soorten kaas | ![]() |
|
Noten brood | ![]() |
|
Vijgen jam |