Sterrenchef Ron Blaauw heeft exclusief voor het ABN AMRO Familie Zomer Festival feestelijke menu's samengesteld.

BEREIDING SNACK EN BROOD

SNACK

  1. Plaats de Feta crème in het taartje
  2. Leg de Watermeloen erbovenop.
  3. Maak af met de Za’tar

BROOD

Verwarm de oven op 180 graden

  1. Leg het brood op een rooster en bak het in 6-8 minuten goudbruin

Tip: Laat de bruine boter op kamertemperatuur komen voor het serveren

ALLERGENEN

NR Gerecht Allergenen
Brood
Bruine boter
NR Gerecht Allergenen
Tartelette
Fetta creme
Watermeloen
Za'atar

BEREIDING VLEES MENU

PASTRAMI

  1. Maak een spiegeltje van de Jalepeño crème op het bord.
  2. Leg de pastrami netjes in het midden overlappend
  3. Verdeel de zoet-zure groente er speels over
  4. Maak af met de gepofte mais

SPARERIBS

  1. Leg de spareribs op een oven schaaltje en verwarm ongeveer 8 minuten op 180 graden.
  2. Lak de spareribs af met de lak
  3. Dresseer op het bord naast elkaar
  4. Verdeel de krokante zuurkool er overheen
  5. Maak van de mierikswortel een quenelle naast de spareribs

ALLERGENEN

NR Gerecht Allergenen
Pastrami
Zoet zure groente
Jalepeno creme
Gepofte mais
NR Gerecht Allergenen
Bbq sparerib
Mierikswortel creme
Zuurkool
Lak

BEREIDING VIS MENU

GEROOKTE ZALM

  1. Leg de zalm met behulp van een steker in de vorm een rondje op het bord.
  2. Verdeel er de tapioca overheen
  3. Verdeel de croutons daar overheen
  4. Verdeel de chiffonade er overheen
  5. Maak af met de karnemelk dressing

RAVIOLI

  1. Zet de oven op 160 graden.
  2. Zet het bakje met de plasticfolie 25 minuten in de oven
  3. Schep de groente in het midden van een diep bord
  4. Verdeel de ravioli er overheen
  5. Schep de saus er overheen
  6. Maak af met de bosui

ALLERGENEN

NR Gerecht Allergenen
Gerookte zalm
Karnemelk dressing
Honing mosterd tapioca
Spinazie chifo
Croutons
NR Gerecht Allergenen
Ravioli
Groene curry beurre blanc
Gestoofde venkel/rode ui
Gesneden bosui

BEREIDING VEGETARISCH MENU

BURRATA

  1. Leg het brood krokant in het midden van het bord
  2. Leg de burrata op de linker kant van het krokantje
  3. Schep de tomaten chutney rechts op het krokantje
  4. Verdeel de olie over het gerecht.

BBQ GROENE KOOL

  1. Zet de kool op een ovenschaaltje 6-8 minuten in de oven.
  2. Verdeel de komijn emulsie over de kool
  3. Verdeel de mosterd crunch over de kool
  4. Leg de kool in een bord en maak af met de dressing

ALLERGENEN

NR Gerecht Allergenen
Broodkrokant
Burrata
Tomaten chutney
Rabarber olie
NR Gerecht Allergenen
BBQ kool
Komijn emulsie
Mosterd crunch
Dressing

BEREIDING KINDERMENU

PASTA BOLOGNESE

  1. Plaats het bakje met de plasticfolie in de over voor 25 minuten op 160 graden.
  2. Haal het bakje uit de oven en verwijder de plasticfolie.
  3. Schep de pasta, de saus en de gebakken paprika op een bord.

KIPPENDIJEN MET PINDA SAUS

  1. Plaats het bakje met de plasticfolie in de over voor 25 minuten op 160 graden.
  2. Haal het bakje uit de oven en verwijder de plasticfolie.
  3. Schep de rijst, de kip en de broccoli op een bord.

ALLERGENEN

NR Gerecht Allergenen
Pasta met kaas
Bolognese saus
Gebakken paprika
NR Gerecht Allergenen
Kip met pinda saus
Gestoomde rijst
Brocoli met mantega

BEREIDING DESSERTS

CHOCOLADE MOELLEUX

  1. Zet de oven op 200 graden
  2. Bak het taartje in ongeveer 6-8 minuten af
  3. Schep de karamel saus op een plat bord
  4. Schep de crumble ernaast
  5. Zet het taartje ernaast op het bord en schep de ananas op het taartje.

TARTELETTE

  1. Leg de bodem in het midden van een bord.
  2. Schep de gele room hierin.
  3. Maak af met de rabarber compote

KAAS

  1. Leg de kazen voortijdig op het bord zodat deze op temperatuur kunnen komen.
  2. Zet de oven op 180 graden en verwarm het notenbrood tot deze warm is.
  3. Serveer de kazen met het brood met de vijgen compote.

Selectie_Kazen

ALLERGENEN

NR Gerecht Allergenen
Chocolade moelleux
Ananas
Caramel
Crumble
NR Gerecht Allergenen
Tartelette
Gele room
Rabarber compote
NR Gerecht Allergenen
3 Soorten kaas
Noten brood
Vijgen jam