RIJSTTAFEL 2 PERSONEN
Een tafel vol met de heerlijkste Indische gerechten, samengesteld door chef Agus Hermawan en Ron Blaauw. Agus leerde koken van zijn moeder, terwijl Ron door zijn Indische schoonfamilie is “opgeleid”. De rijsttafelbox is zeer uitgebreid en staat in een handomdraai op tafel.
THUIS UIT ETEN
Geniet van alle heerlijkheden van onze restaurants met Ron Gastrobar At Home!
IN DE BOX
Hoofdgerechten:
- Daging rendang: Rundvlees op Sumatraanse wijze met gekleurde kroepoek
- Ayam bakar: Gegrilde kippendij met pindasaus en pinda-crumble
- Tumis tempeh tahu: Roergebakken tempeh en tahu met ketjapsaus en tempeh-crumble
- Udang peteh: Gebakken garnalen met kokossaus en peteh-crumble
Bijgerechten:
- Nasi putih: Gestoomde witte rijst, met een crumble van cassave
- Nasi goreng: Gebakken rijst, rawit crumble
- Sambal goreng telor: Ei met kruidige kokossaus en bieslook
- Gado Gado: Groenten geserveerd met een romige pindasaus
- Peralatan makan: Kroepoek en emping met pindasaus
- Sambal manis: Klassieke gebakken sambal
Lees verder…
RIJSTTAFELBOX
2 PERSONEN