Stream (R)on! | 23 april

De box wordt op 22 april geleverd

Aanvang 17:30 uur
2 personen €120,-
4 personen €160,-

Bestellen

Kook een sterrendiner onder leiding van Ron Blaauw

In plaats van dat jij naar Ron Gastrobar komt, komen wij online naar jou, wel zo makkelijk! Verras jezelf, je vrienden of je familie en kook een geweldig sterrendiner onder leiding van niemand anders dan Ron Blaauw. In je eigen keuken en met je eigen hardware (wij zorgen voor de software, ofwel de ingrediënten) kook je een fantastisch 3-gangen menu. We starten de stream om 17:30 en deze duurt ongeveer 1,5 uur.

Hoe werkt het?

Wij bezorgen een dag van tevoren (22 april) een box vol met verse ingrediënten aan huis. Met deze ingrediënten en live-ondersteuning van Meesterkok Ron Blaauw via Zoom kook jij op 23 april een sterrenmaal. Tijdens het koken legt Ron stap voor stap uit wat er moet gebeuren om de gerechten perfect te bereiden en te dresseren. Ons culi-team zit achter de schermen klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Als alle gerechten af zijn kun je aan tafel en genieten van je eigen creatie!

In de box zitten de ingrediënten voor 2 personen. Het is ook mogelijk om Stream (R)on! voor 4 personen te bestellen, €160,-. Neem hiervoor contact met ons op.

Het menu

  • Zalmtartaar met wasabi en ponzudressing
  • Piepkuiken en croute met eendenlever en hasselback aardappels
  • Cocktail van bloedsinaasappel met amandelroom

Vegetarisch

  • Carpaccio van dry-aged biet met burrata en pistache
  • Bloemkool in bruine boter gebakken met Pierre Robert en hazelnootdressing
  • Cocktail van bloedsinaasappel met amandelroom

Bestellen

Voor het bezorgen van de Ron Gastrobar At Home boxen werken wij samen met partners. Daarnaast is het ook mogelijk om de boxen af te halen in een van onze restaurants. Selecteer hieronder of je de box wilt laten bezorgen of wilt komen afhalen.

Voor 20:00 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd door heel Nederland of af te halen in een van de restaurants

Thuisbezorgd 7 dagen per week

Afhalen woensdag tot en met zondag