INFORMATIE NASI RAMES VIS

Vind hier alle informatie over de houdbaarheid, bereidingswijze, allergenen en muziek afspeellijst.  
rijsttafel

INFORMATIE NASI RAMES VIS​

rijsttafel
Vind hier alle informatie over de houdbaarheid, bereidingswijze, allergenen en muziek afspeellijst.

HOUDBAARHEID

2 DAGEN

houdbaar in de koelkast (3-7 graden)

3 MAANDEN

houdbaar in de vriezer

NIET

de kleine bakjes met droogwaar in vriezen

BEREIDEN

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Plaats alle bakjes met een rode stip op het label in de voorverwarmde oven voor 25 minuten. Haal het folie niet van de bakjes af.
  3. Alle bakjes met een blauwe stip op het label serveer je koud.
  4. Op het label kun je zien welke topping bij welk gerecht hoort. Strooi de topping over de warme gerechten zodra deze uit de oven komen.
  5. Eetsmakelijk!
    1. Neem een groot bord dat in de magnetron past.
    2. Verdeel de inhoud van de bakjes met een rode stip op het label over het bord. Op het label staat welke topping bij welk gerecht hoort. Bewaar deze en strooi de toppings nog niet over de gerechten.
    3. Dek het bord af met folie en verwarm deze in de magnetron voor 3 à 4 minuten.
    4. Alle bakjes met een blauwe stip op het label serveer je koud.
    5. Haal het bord uit de magnetron en strooi de bijbehorende toppings over de gerechten.
    6. Eetsmakelijk!

    ALLERGENEN

    GERECHT ALLERGENEN
    Gado gado
    Udang peteh
    Ikan kerrie
    Tumis tempeh tahu
    Blado kentang
    Sambal goreng telor
    Peralatan makan
    Sambal manis
    Nasi putih
    Nasi goreng
    TOPPING ALLERGENEN
    Pindasaus
    Peteh crumble
    Loempia crumble
    Tempeh crumble
    Jeneverbes crumble
    Bieslook
    Pindasaus
    Casave crumble
    Rawit crumble

    DINNER FAVORITES

    Om thuis extra te kunnen genieten heeft Ron Gastrobar At Home samen met Armada Music een speciale Spotify playlist samengesteld! Kom alvast in de stemming met deze heerlijke lijst, waarbij het moeilijk blijft stil te zitten…