Veel gestelde vragen

Heb je een andere vraag? Vul dan het contactformulier op de contactpagina in. Heb je een dringende vraag, neem dan telefonisch contact op.
dinerboxen

BESTELLEN

Op www.rongastrobarathome.nl. Bekijk hier het menu of ga naar direct bestellen. Voor het bestellen en bezorgen werken wij samen met SOUS
Bestellingen die voor 20:00 uur ’s avonds geplaatst worden, kunnen de volgende dag al thuisbezorgd worden. Bezorging is mogelijk van woensdag tot en met zondag.
Voor het wijzigen van je bestelling kun je contact opnemen met SOUS. De contactgegevens van SOUS vind je op de contactpagina.
Controleer eerst of het bedrag is afgeschreven van je bankrekening. Is het bedrag afgeschreven? Kijk dan of de bevestigingsmail in je spam box terecht is gekomen. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan even telefonisch contact met SOUS op. De contactgegevens vind je op de contactpagina.

INHOUD EN BEREIDING

De bereiding is zeer eenvoudig en kan rustig worden nagelezen op onze website https://rongastrobarathome.nl/bereiden/.

Voor het bereiden van Ron Gastrobar At Home is het noodzakelijk dat je beschikt over een oven of magnetron om de gerechten op te warmen. Kijk voor de bereidingswijze op https://rongastrobarathome.nl/bereiden/.

Het complete overzicht van de gerechten en de bijbehorende allergeneninformatie is beschikbaar op onze website: https://rongastrobarathome.nl/menu/.

Wij kunnen geen aanpassingen maken aan de menu’s zoals deze online staan.

Het is niet mogelijk om de rijsttafel voor meer dan 4 personen te bestellen. Indien je met meer dan 4 personen wilt genieten, raden wij aan om een nasi rames-box erbij te bestellen.

BEZORGEN & AFHALEN

Afhalen is mogelijk van dinsdag t/m vrijdag 17:00 t/m 20:00 en zaterdag van 12:00 tot 16:00. Het adres is Ron Gastrobar Productie, Gyroscoopweg 10, 1042 AB te Amsterdam

Dit is helaas niet mogelijk. Op de ochtend van de bezorging ontvang je een track & trace code waarmee je de bezorging live kunt volgen. Indien je er verzekerd van wil zijn dat de bestelling op tijd geleverd wordt, raden wij je aan deze een dag eerder te laten bezorgen.

OVERIG

Het is momenteel niet mogelijk om de giftcards te gebruiken voor het bestellen van onze At Home-boxen.
Wij vinden het altijd fijn om feedback te krijgen! Deze kun je richten aan feedback@rongastrobar.nl