RIJSTTAFEL 4 PERSONEN
Een tafel vol met de heerlijkste Indische gerechten, samengesteld door chef Agus Hermawan en Ron Blaauw. Agus leerde koken van zijn moeder, terwijl Ron door zijn Indische schoonfamilie is “opgeleid”. De rijsttafelbox is zeer uitgebreid en staat in een handomdraai op tafel.

THUIS UIT ETEN

Geniet van alle heerlijkheden van onze restaurants met Ron Gastrobar At Home!
IN DE BOX
- Daging rendang: Rundvlees op Sumatraanse wijze met gekleurde kroepoek
- Babi ketjap: Varkensvlees in ketjap met steranijs, korianderzaad en gebakken ui
- Ayam bakar: Gegrilde kippendij met pindasaus en pinda-crumble
- Udang peteh: Gebakken garnalen met kokossaus en peteh-crumble
- Ikan kerrie: Gebakken kabeljauw in kerriesaus en loempia-crumble
- Tumis tempeh tahu: Roergebakken tempeh en tahu met ketjapsaus en tempeh-crumble
- Gado Gado: Groenten met pindasaus
- Blado kentang: Gebakken aardappeltjes met sambalsaus en jeneverbes-crumble
- Sambal goreng telor: Ei met kruidige kokossaus en bieslook
- Sayour padeh: Groenten in gebrande paprikasaus met wonton-crumble
- Nasi goreng: Gebakken rijst met rawit-crumble
- Nasi putih: Witte rijst met casave-crumble
- Peralatan makan: Kroepoek en emping met pindasaus
- Atjar: Zoetzure komkommersalade
- Sambal manis: Gebakken sambal
- Seroendeng: Geroosterde kruidige kokosrasp
- Sambal goreng kentang: Gekaramaliseerde krokante aardappel
Lees verder…
RIJSTTAFELBOX
4 PERSONEN

